Værksted

Service & Reparation af alle mærker

Har du fået en skade på din bil? Eller trænger den blot til service?

Uanset årsagen står vi hos Homly Biler klar til at hjælpe dig tilbage på vejen. Vi har vores eget værksted, hvor vi udfører service og reparation af alle typer biler - uanset skadens omfang. 

Professionelt værksted i Nordjylland

Hos Homly Biler finder du et professionelt værksted med erfarne mekaniker. Det er vigtigt for os altid at yde en god service til den rigtige pris. Vi har erfaring med service og reparation af alle typer biler. Vores værksted er beliggende i Hjørring, men vi har også mange kunder i resten af Nordjylland. 

Forsikringsskader

Har du været ude for et uheld i din bil? Så besøg vores værksted. Hos Homly Biler har vi stor erfaring med forsikringsskader. Vi kan reparere din bil, uanset hvilken skade den har fået, og vi sørger for, at du hurtigt er tilbage på vejene igen. Ved forsikringsskader tilbyder vi også at klare papirarbejdet for dig. Du skal blot henvise dit forsikringsselskab til os, så klarer vi resten.

Kontakt Homly Biler

Vil du høre mere, så kontakt Martin på mail vaerksted@holmlybiler.dk eller på telefon 92 82 45 46. Vi står altid klar med professionel rådgivning samt et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt

Vi svarer hurtigst muligt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder